Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul www.sanitex.ro!

Acest site este proprietatea firmei SC SANITEX HYGIENE SRL, având sediul social în București, Bvd Mărășești, nr 20, ap 1,sector 4, cu datele de identificare CUI RO 20781950 și J40/1419/2007.

Utilizarea de către dvs. a site-ului www.sanitex.ro este supusă Termenilor și Condițiilor cuprinse în acest document, precum și politicii de confidențialitate.

DATELE DE CONTACT la care vă puteți adresa pentru orice sesizare: office@sanitex.ro

1. Acceptarea termenilor

Prin accesarea site-ului sau utilizarea serviciilor, sunteți de acord să acceptați și să respectați Termenii și Condițiile impuse de site. Vă rugăm să nu utilizați serviciile site-ului, dacă nu citiți și nu acceptați Termenii și Condițiile.

Nu puteți utiliza serviciile site-ului, dacă nu ați împlinit vârsta de 18 ani.

Administratorul site-ului își alocă dreptul ca să poată modifica în orice moment Termenii și Condițiile, fără notificare prealabilă. Continuând să utilizați serviciile site-ului, sunteți de acord că Termenii și Condițiile modificate se vor aplica de la sine.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, utilizatorii site-ului sunt de acord să primească mesaje de informare, de orice fel, pe adresele de email pe care s-au înregistrat.

www.sanitex.ro, poate oferi și alte servicii, care sunt reglementate de diferite Condiții de utilizare.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizare a site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.

SANITEX HYGIENE SRL garantează utilizatorului acces la efectuarea de comenzi și informare pe site-ul sanitex.ro.

Utilizatorul nu are dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului

SCOPURILE ȘI TEMEIUL JURIDIC în care sunt prelucrate datele cu caracter personal este de vânzare a  produsului afișat pe site. Temeiul juridic este art. 6 al. b) din GDPR.

DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI ai datelor cu caracter personal sunt: procesatorii de plăți, firmele de curierat și serviciile de contabilitate.

PERIOADA PENTRU CARE VOR FI STOCATE DATELE CU CARACTER PERSONAL SAU CRITERIILE UTILIZATE PENTRU A STABILI ACEASTĂ PERIOADĂ este de  3 ani.

Compania noastră NU utilizează procese decizionale automatizate incluzând crearea de profiluri,  precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

3. Produsele și serviciile oferite pe site-ul www.sanitex.ro

În acest moment pe site-ul www.sanitex.ro, se comercializează produse de igienă și curățenie (Echipamente de igiena si curățenie, ustensile curățenie, bariere anti-praf pentru intrare, consumabile, depozitare deșeuri, echipamente specifice HACCP, detergenți profesionali, filtrarea apei)

Prețurile produselor nu includ costurile de livrare.

4. Condiții pentru cumpărător

  • Să ceară vânzătorului mai multe informații referitoare la marfa pe care dorește sa o achiziționeze. Cererea de informații se face la adresa de email: office@sanitex.ro
  • Să nu lanseze o cerere de cumpărare dacă nu dorește marfa.
  • Dacă cumpărătorul renunță la comanda plasată, acesta trebuie să trimită o notificare către office@sanitex.ro.
  • Dacă cumpărătorul nu este la prima tranzacție pe care o anulează, atunci administratorul platformei www.sanitex.ro, își rezervă dreptul de a restricționa accesul cumpărătorilor care au avut tranzacții nefinalizate în trecut.

5. Politica de cookie-uri

Citește mai multe aici.

6. Politica de confidențialitate

În calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.sanitex.roSC SANITEX HYGIENE SRL, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 190/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 cu modificările și completările ulterioare prin legea 235/2015 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, SC SANITEX HYGIENE SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

7. Reguli generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu legislația în vigoare, datele cu caracter personal trebuie să fie:

  • prelucrate cu bună-credință;
  • colectate în scopuri determinate, explicite și legitime;
  • adecvate, pertinente și neexcesive prin aplicare;
  • exacte și actualizate,

Orice informație furnizată va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite, în conformitate cu scopurile menționate.

Informațiile cerute (fără a se limita la, nume de utilizator, adresa, numărul de telefon, și adresa de e-mail) pot fi colectate în momentul înregistrării utilizatorilor pe site, numai dacă le oferiți voluntar.

Dacă nu sunteți de acord cu colectarea datelor dumneavoastră vă rugăm să nu utilizați serviciile site-ului www.sanitex.ro.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date a site-ului www.notrax.ro vă rugăm să ne notificați cererea dumneavoastră la adresa office@sanitex.ro.

8. Informații

Cum comand?

  1. Prin apel telefonic la numărul de telefon 021.336.31.01. Programul pentru preluarea comenzilor este de Luni până Vineri între orele 09-17;
  2. Prin e-mail, la adresa office@office@sanitex.ro.

Procesul de comandă trebuie urmărit cu atenție. SC SANITEX HYGIENE SRL își rezervă dreptul de a refuza sau de a anula o comandă în cazul în care produsele nu sunt disponibile sau dacă apar suspiciuni legate de autenticitatea detaliilor clienților (detalii personale incomplete sau incoerente). Comunicarea anulării comenzii (prin e-mail sau telefon) poate să nu fie imediată și poate fi rezultatul contactului ulterior cu clientul.

9. Garanție

Garanția produselor

Pentru a putea beneficia de acordarea garanției, CLIENTUL are obligația ca la recepția mărfii prin curier sa desfacă coletele și sa verifice integritatea mărfii. În cazul constatării de deficiențe (deteriorări ale obiectelor, zgârieturi, produse greșit livrate, etc…) CLIENTUL va consemna pe tipizatul CURIERULUI deficiențele constatate.

Simpla semnare, fără obiecții a bonului de livrare al CURIERULUI duce la imposibilitatea acceptării ulterioare a oricărei obiecțiuni din partea CLIENTULUI privind garanția! După efectuarea recepției și livrării Cumpărătorul nu mai poate invoca deficiențe cantitative sau deficiențe pe care, în mod rezonabil, nu putea sa nu le vadă la momentul recepției (ciobituri, zgârieturi, rosături, componente îndoite, pete de murdărie etc.).

Spargerea produselor și componentelor acestora sau zgârierea produselor după recepție sunt riscuri asumate integral de Cumpărător.

Garanția se soluționează de către societatea comercială SC Sanitex Hygiene SRL societate română cu sediul în Bld. Mărășești, nr. 20, Sector 4, București, telefon: 021.336.31.01 sau 0730.072.984 prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, nedeteriorat, împreună cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscală. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția. Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatura și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă).

In functie de disponibilitatea producatorului si de locul unde a fost fabricat produsul, Vanzatorul isi va impune sa repare sau sa inlocuiasca produsul, pe durata garanţiei intr-un termen maxim de 30 zile. Produsul inlocuit beneficiaza de aceeasi garantie ca si un produs nou. Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de către un serviciu specializat se repara gratuit.

În cazul ridicării mărfii direct de la sediul nostru, CLIENTULUI îi revine obligația de a verifica marfa și de a consemna eventuala acceptare cu obiecții a produselor.

În cazul în care NU se verifică marfa sau NU se consemnează nicio obiecțiune, semnătura de primire pe Factura Fiscala de către CLIENT implică acceptarea mărfii și confirmarea verificării integrității acesteia de către CLIENT. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine în responsabilitatea clientului.

Pentru o durata de viata mai lunga a covorașelor se recomandă aspirarea zilnică a acestora dar și spălarea cu jet de apa cel puțin o data pe lună.

10. Alte condiții contractuale

Vânzătorul va depune eforturi rezonabile în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor comercializate.

Deoarece pentru încărcarea datelor se folosesc serviciile colegilor noștri vă rugăm să acceptați ca pot apărea erori de factură umană: prețuri, caracteristici ale produselor, poze informative care ar putea fi greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit. Compania SC Sanitex Hygiene SRL își alocă dreptul de a CORECTA EROAREA în momentul validării comenzii prin email de confirmare a stocului, prețului și termenului de livrare, trimis clientului.

Produsele comercializate prin intermediul SC Sanitex Hygiene SRL sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de Factura fiscală.

Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal

În conformitate cu Legea nr. 190/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările ulterioare, S.C. SANITEX HYGIENE S.R.L., cu sediul în Bld. Mărășești, Nr. 20, Sector 4, București, telefon: 021.336.31.01 înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/1419/2007, intenționează să administreze, să colecteze, să înregistreze, să stocheze, să utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu termenii și condițiile descrise mai jos, și cu respectarea dispozițiilor Legii 190/2018.

 Drepturi

În conformitate cu dispozițiile Legii 190/2018, sunteți informat prin prezenta că aveți următoarele drepturi în legătură cu Prelucrarea de către SC Sanitex Hygiene SRL a Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la Prelucrarea Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, precum și cu privire la datele care fac obiectul Prelucrării și a originii acestor date;

2. Dreptul de a avea acces la Datele Personale și/sau la Datele Personale cu Caracter Special;

3. Dreptul de intervenție (rectificare, blocare, ștergere, actualizare) asupra Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;

4. Dreptul de obiecție cu privire la Prelucrarea Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;

5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal prin mijloace automate;

6. Dreptul de a consulta registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal;

7. Dreptul de a înainta plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (autoritatea de supraveghere) precum și de a se adresa instanței, pentru atacarea deciziilor operatorului SC SANITEX HYGIENE SRL, în conformitate cu Legea 190/2018.

Puteți să vă dați consimțământul sau să refuzați să vă dați consimțământul în legătură cu Prelucrarea Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special.

În cazul în care refuzați să vă dați consimțământul, notificați SC Sanitex Hygiene SRL în legătură cu Prelucrarea Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, și din acel moment vă informăm că SC Sanitex Hygiene SRL nu va putea să colecteze/prelucreze Datele dumneavoastră Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special în baza de date a societății.

E-mail: office@sanitex.ro 

Tel.: 021.336.31.01

ro_RORomanian
Deschide conversația
Salut!
Cu ce te putem ajuta?