Despre noi

 

Cine suntem?

SaniTex este o companie specializatӑ ȋn oferirea de produse, echipamente și soluții ȋn curӑțenie și igienӑ.

Ȋn orice spațiu public, fie acela o clӑdire de birouri, un restaurant sau oricare altul este nevoie de noi.

Peste 10 ani de cercetare și testare a furnizorilor mondiali de produse și echipamente de curӑțenie, igienӑ și dezinfecție, au adus la formarea ofertei SaniTex. Aici puteți gӑsi produse de cea mai ȋnaltӑ calitate, care vӑ vor oferi rezultate de excepție și un cost redus.

Portofoliul nostru de peste 1000 de produse cuprinde categorii variate precum: echipamente și ustensile de curӑțenie, bariere antipraf, echipamente de igienӑ, consumabile, echipamente specifice HACCP (aparate antirozӑtoare, antiinsecte, covorașe dezinfectante), detergenți profesionali sau produse pentru filtrarea apei, provenite de la diferiți producӑtori europeni cu branduri de renume internațional precum: Lavorwash SPA, Fimap SPA, TMB, TSM, TTS Italy, Justrite Safety Group (Notrax), Becker Chemie, Kleen Purgatis, Barrier.ru.

Pentru cine lucrӑm?

Numai și numai pentru Dumneavoastrӑ. Fie cӑ sunteți președintele unei bӑnci sau mama unui copil jucauș, noi vӑ vom oferi soluții pentru ca igiena și curӑțenia sӑ nu mai fie o problemӑ, ci o soluție.

Unde vrem sӑ ajungem?

Vrem sӑ Vӑ simțiți confortabil ȋn baie, ȋn bucӑtӑrie, ȋn birou, ȋn orice loc unde Vӑ petreceți timpul. Fiind ȋn continuӑ perfecționare, SaniTex este ȋn permanentӑ cӑutare de produse noi și soluții mai bune pentru problemele vechi. De aceea, orice pӑrere din partea Dumneavoastrӑ este binevenitӑ, Va fi ascultatӑ și se vor gӑsi soluții pentru aceasta.

Echipa SaniTex!

ro_RORomanian
Deschide conversația
Salut!
Cu ce te putem ajuta?