Plată-Livrare-Retur produse

1. Comanda și modalitӑți de platӑ


Comanda

Comanda produselor o puteți efectua:

1. ONLINE – De accesat produsul dorit.

Dupӑ ce v-aţi hotӑrȃt ce produse doriți sӑ achiziţionaţi și cantitatea necesarӑ, apӑsaţi pe  butonul Adaugӑ ȋn coș.

Puteţi sӑ procesaţi comanda dacӑ doriţi sӑ achiziţionaţi doar acel produs, insӑ puteţi continua cumpӑraturile dacӑ doriţi sӑ achiziţionaţi și alte produse de pe site-ul nostru. Din coșul de cumparaturi, apӑsaţi pe butonul Plӑtește, pentru a fi direcţionat cӑtre pagina de procesare a comenzii. Aici puteţi sӑ  completaţi cu datele de facturare și cele de livrare, puteţi alege metoda de platӑ: Plata la expediţie sau Plata prin O.P.
 
Dupӑ ce aţi ȋncheiat adӑugarea produselor apasaţi butonul „trimite comanda„. 

2. TELEFONIC – Dupӑ ce v-aţi hotӑrȃt ce produs sӑ achiziționați, puteţi cere mai multe detalii și chiar sӑ plasaţi o comandӑ, fӑrӑ a urma toata procedura de achiziţie online. Nu trebuie decȃt sӑ apelaţi la Tel: 021.336.31.01 sau 0730.072.694

VENIŢI LA SHOWROOM-UL NOSTRU! 

Dacӑ nu aţi fost convins de prezentarea produsului de pe site-ul nostru, puteţi veni la showroom-ul nostru din Șoseaua Tamași, Nr. 20, HALA HS, Buftea, Ilfov unde unul din experții noștri vӑ v-a oferi mai multe detalii sau vӑ v-a recomanda produsul potrivit nevoilor dvs.

Modalități de plată

 • Plata cu numerar – se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmӑrii telefonice sau prin email a comenzii. Ȋn cazul livrӑrii produselor de cӑtre curier, plata se va face cӑtre comisionarul care efectueazӑ livrarea.
 • Ordin de plata – Plata prin Ordin de plata se face doar ȋn baza facturii proforme emise de SANITEX HYGIENE SRL, ȋn urma confirmӑrii telefonice a comenzii cu un consultant de vȃnzӑri. Livrarea mӑrfii se face dupӑ confirmarea plӑţii, ȋn contul societaţii ȋn baza proformei emise.

Preţurile prezentate pe site includ TVA și nu includ cheltuielile de livrare, ȋn afara cazului ȋn care se specificӑ ȋn mod expres pe site acest lucru. Preţul de vȃnzare tiparit pe facturӑ va fi cel stabilit de consultantul de vȃnzӑri ȋn momentul confirmӑrii comenzii ca fiind comandӑ fermӑ sau va fi cel publicat pe site la momentul efectuӑrii comenzii.

Plata produselor comandate se poate efectua ȋn avans (parțial sau integral).

Pentru achiziționarea produselor ce se aduc pe bazӑ de comandӑ se solicitӑ achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea produsului.

Plata avansului se poate realiza prin:

 • numerar (ramburs);
 • virament bancar (ordin de plata);
 • plata cu cardul.

Ȋn cazul ȋn care se va achita un avans parţial, restul de platӑ se va achita prin urmatoarele modalitӑţi:

1. Ȋnaintea ȋncӑrcӑrii mӑrfii la curierat pentru transmiterea ei cӑtre client (dacӑ se dorește primirea mӑrfii prin curierat și achitarea restului de platӑ sӑ se efectueze prin virament bancar).

2. Ȋn momentul livrӑrii prin curierat, direct cӑtre curier, ȋnaintea recepţiei mӑrfii de la curier,

SC Sanitex Hygiene SRL ȋși rezervӑ dreptul ca ȋn anumite cazuri sӑ solicite plata produselor ȋn avans. Dovada plaţilor trebuie trimisa cӑtre SC Sanitex Hygiene SRL la adresa de email office@sanitex.ro .

Livrarea (ȋn afarӑ de cazul ȋn care restul de platӑ se va achita prin ramburs) va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC Sanitex Hygiene SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, ȋn caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Preţurile sunt exprimate ȋn Lei TVA inclus!

2. Livrarea și returul produselor

Livrarea produselor

Livrarea produselor este GRATUITĂ

pentru comenzi de peste 500 Ron.

Livrarea produselor se face prin curierat.

Taxa de curierat este de 25 de RON + TVA indiferent de zona ȋn care vӑ aflaţi (doar Romȃnia, momentan nu onorӑm comenzi ȋn afara țӑrii).

Acest lucru este valabil ȋn intervalul luni –vineri inclusiv. Comenzile primite ȋn weekend vor fi onorate ȋn primele zile ale sӑptӑmȃnii urmӑtoare. 

*LIVRAREA GRATUITÃ NU SE APLICÃ ŞI LA OFERTELE PROMOŢIONALE!


Timpul de livrare este de 24 ORE pentru produsele disponibile ȋn stoc

Pentru produsele  aduse la comandӑ (covorașe sau ștergӑtoare cu dimensiuni personalizate, echipamente de curӑțenie) termenul de livrare este de 10-15 zile cu posibilitatea prelungirii termenului de la producӑtor ȋn funcție de complexitatea cererii!

Livrarea produselor:

1. Livrarea se realizeazӑ la adresa de livrare definitӑ de cӑtre CLIENT ȋn formularul de comandӑ sau telefonic

2. Prin curierat, ȋn termen de 2-3 zile lucrӑtoare de la sosirea mӑrfii ȋn depozitul Vȃnzӑtorului și dacӑ s-a efectuat plata conform condițiilor de mai sus.

3. Livrarea se face ȋn funcţie de localitatea livrӑrii, ȋn funcţie de greutate și dimensiune, cu firma de curierat cu care avem contract: Fan Curier.

4. Costul transportului este de 21.01 RON fӑrӑ TVA pentru comenzile sub valoarea de 500 RON fӑrӑ TVA, iar pentru comenzile peste 500 RON fӑrӑ TVA transportul este gratuit.

5. Acolo unde se specificӑ faptul cӑ produsele sunt ȋn stoc, termenul de livrare este de maximum 2-3 zile lucrӑtoare de la data achitӑrii mӑrfii (ȋn afarӑ de cazul ȋn care se solicitӑ achitare prin ramburs).

6. Vȃnzӑtorul, în cazul în care nu poate executa valoarea mӑrfii motivat de faptul cӑ produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpӑrӑtorul despre aceastӑ indisponibilitate, urmȃnd ca sumele de bani achitate de cӑtre Cumpӑrӑtor pentru produsul sau serviciul indisponibil sӑ fie rambursate ȋn termen de maximum 10 de zile calendaristice.

7. Ȋn cazul ȋn care Vȃnzӑtorul primește informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de cӑtre banca emitentӑ a cardului sau a tranzacţiei, a invalidӑrii tranzacţiei de cӑtre procesatorul de carduri, Vȃnzӑtorul ȋși rezervӑ dreptul de a denunța unilateral contractul, fӑrӑ ca acest lucru sӑ se considere o ȋncӑlcare a Contractului.

8. Ȋn cazul ȋn care clientul nu este gӑsit la adresa menţionatӑ, ȋn intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni ȋncӑ o datӑ dupӑ ce va restabili contactul cu clientul; ȋn cazul ȋn care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulatӑ și produsul returnat la sediu, clientul urmȃnd sӑ suporte costurile unei noi livrӑri, indiferent de valoarea produselor comandate. SC Sanitex Hygiene SRL ȋși rezervӑ dreptul de a-și selecta clienţii.

* Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fӑrӑ TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comandӑ. 

**Prețul produselor care includ costul aferent colectării, tratării și eliminării DEEE sunt:

 • echipamentele de curățenie
 • uscătoarele de mâini și par
 • bateriile cu senzor
 • dispenserele cu senzor
 • colac WC automat
 • aparate antiinsecte

Returul produselor

1.  Toate produsele comandate online se pot returna ȋn maximum 10 zile de la primire.

2.  Produsul trebuie sӑ nu aibӑ urme de folosinţa (zgȃrieturi, etc) și va fi returnat ȋn ambalajul original.

3.  Contravaloarea produselor se va returna ȋn maximum 30 de zile. Suma ȋnapoiatӑ nu va include costul transportului.

Costul transportului pentru returul produselor va fi suportat de cӑtre client

RETURUL PRODUSELOR

Consumatorii, persoane fizice au dreptul de a returna produsele comandate ȋn termen de 30 de zile calendaristice de la livrare conform O.G. nr. 9/2016. Zilele sunt calculate de la data la care produsele au fost recepționate de cӑtre client.

Acestea se pot returna, ȋn ambalajul original dacӑ este posibil și obligatoriu ȋn aceeași stare ȋn care au fost recepționate, adicӑ produs nou fӑrӑ urme de utilizare și folosire.

Pentru produsele cumpӑrate care ȋndeplinesc condițiile de retur, ȋn funcție de opțiunea dvs., puteţi alege un alt produs. Ȋn cazul ȋnlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veţi plӑti diferenţa; dacӑ valoarea este mai micӑ, veţi primi o rambursare parţialӑ pȃnӑ la valoarea produsului ȋnlocuitor. SC Sanitex Hygiene SRL va ȋnapoia suma ȋn cel mult 30 de zile de la data denunțӑrii ȋn scris a contractului din partea Clientului.

Clientul suportӑ cheltuielile de returnare a produselor prin plata directӑ la curier sau la solicitarea expresӑ a acestuia din urmӑ, prin reținerea din contravaloarea ce trebuie returnatӑ.

Nu se acceptӑ retururi ale produselor care prezintӑ modificӑri fizice, lovituri, ciobiri, zgȃrieturi, șocuri etc. și care nu au fost consemnate ȋn momentul recepţiei produselor, ȋn Procesul Verbal de recepţie ȋntocmit de Curier sau rambursarea sumei plӑtite pentru produsul stornat.

Excepţii aferente de returnare a produselor, deci nu se pot returna urmӑtoarele produse comercializate de cӑtre firma Sanitex Hygiene:
– Covorașe personalizate cu logo;
– Covorașe care vin la comandӑ pe dimensiunile și specificaţiile alese de cӑtre cumpӑrӑtor;

 • Echipamente de curӑţenie


NOTÃ: Ȋn cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervӑm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Anularea tranzacției și rambursarea 

Anularea unei tranzacții online și rambursarea sumei platite cu cardul este posibilӑ  și se realizeazӑ ȋn conformitate cu politica bӑncii emitente, care va debloca suma blocatӑ ȋn contul clientului ȋn termen de 1-30 de zile de la acceptarea returului.

ro_RORomanian
Deschide conversația
Salut!
Cu ce te putem ajuta?